Ett livstecken.

DSC_0168

Så, tänkte att det kanske kunde vara på sin plats att ge ett litet livstecken. Nej, jag har inte slutat att meta och sitter ej heller i fängelse. Förklaringen till uppehållet är ej heller skrivkramp utan att jag (läs tjejen) köpt hus med allt skit det innebär. Så sista månaden har gått åt det med allt vad det innebär. Loggade in idag för första gången på hur länge som helst på bloggen och märkte till min förvåning att folk är inne och läser varje dag, vilket uppskattas! Åh, jag hade kunnat skriva massor för jag har fiskat mellan varven med gräsklipparen och swimmingspoolsrensningar, men har faktiskt inte haft någon lust till det. Det får inte bli någon stress att blogga, för då kommer jag att tappa suget och lägga ner hela skiten. Men däremot så samlar jag på mig en jävla massa strorys och bilder till senare tillfällen.

Fisken som händer just nu. Den 26 maj sticker jag och Saku på meteroadtrip som ska inledas med ett mycket spännande karpfiske efter tidigare ofiskade karpar i ett helt nytt vatten för oss. Vi var där i helgen och körde ett ”komigångpass” och det verkar schysst.

Det nalkas även lite gösfiske såhär två månader för sent. Men bättre sent än aldrig.

DSC_0185 (2)

I början av maj var vi och fiskade efter världens fetaste mörtar i vårat hemliga supervatten som vi fortfarande väntar på att knäcka. Mörtarna i eskilstunaån är breda och feta, men liknar ett gäng bulemifall jämfört med dessa supermörtar. Nu återstår endast att hitta en med rätt längd och vi är i hamn.

På pryl och betesidan har det hänt en jävla massa som ska testas och redovisas vid något tillfälle. Senaste passet körde jag med kordas goo, och för de som ännu inte testat eller hört talas deras power smoke så säger jag bara, gör det. Om inte annat så gör det fiskaren glad. Ett jävla häftigt booster som ser ut som alienblod!

Var även i Finland en sväng och upplevde ett gäng dråpliga händelser. Bla annat bevittnade jag ett nätinköp inför braxenleken, vilket sved lite i själen. Besökte även den djupaste göl jag någonsin kommer att besöka. 50 meter som bredast och över 100 meter djup. En gammal gruva som vattenfyllts. Bilder kommer från denna magiska plats!

Sedan så fortsätter sommaren med sutare, ruda, sarv, färna och allt det där som man brukar roa sig med. Kommer att hålla er uppdaterade!

DSC_0191 (2)

Till sist, tack för alla mail jag fått. Ska försöka ta mig tid att svara på alla nu när det lugnat ner sig lite med det värsta. Fiskesuget är det inget fel på, det lovar jag!

Höres snart!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s