En dag att minnas..

DSC_1183

Då var man tillbaks igen. Precis som vintern. Det snöade igår, det snöar just nu… Hela vintern gick utan så mycket som igenfrysna rör. Inte heller fick man koppla till elbatteriet till bergvärmepumpen. Nej, det var hur varmt som helst, hela jävla vintern. I söndags klippte man päronträn iklädd i myspysbrallor och t-shirt. Jag svettades som ett svin. Dels på beroende av en lightversion av baksmälla, men mest av att inte sitta vid ån och meta. Men det är lönnlöst det med. Inget snö=ingen vårflod. Jag smög istället till källaren och vred ner värmen på den nyss nämnda pumpen.

Imorse var det -4 grader när jag åkte till jobbet. Såg ut som ett vykort med dimma och hela helvetet. Blev alldeles vit när jag äntligen kom fram till tågstationen. Jag tänkte på cigg hela vägen. Ren vansinne att sluta röka nu innan fiskesäsongen. Jag tror att jag har varit utan de underbara och välsmakande pinnarna i fem månader snart. Inte ens på fyllan röktes det. Jag glömde bort att jag är beroende av festcigg. Sedan så kom jag på sämre tankar igen. Surfjäveln på mobilen tog slut. 25gig uppsurfat på 27 dagar. Ingen ovanlig grej för en som pendlar 30 mil om dan.

Tåget stod redan på stationen när jag anlände. Jag köpte kaffe från pressbyrån för 25kr och fick en bulle ”på köpet”. Vissa saker kan man ändå lita på. Som Sj:s wi-fi som inte verkade stå på stationen utan någon helt annanstans. Fick lira candy crush istället och dricka världens dyraste kaffe. Framme i den kungliga huvudstaden så fick man sedan snurra runt med 20.000 stressade människor. Jag stressade inte, varför stressa för att ta sig till jobbet? Det är ju bara att åka en kvart tidigare?

Väl på bygget hade dom wi-fi. Tog ned nya avsnittet av snedtänkt och märkte sedan till min förvåning två saker. Att bygget hade porrförbud på sitt wi-fi när jag skulle surfa in på en finsk nyhetssajt. Starka nyheter idag tydligen. Och för det andra att ryssen hade lagt upp inte mindre än två nya podcasts. Det var fan i mig på tiden. Det var tackelsnack på längden och på bredden. Inte riktigt min grej. Men det fick mig på lite bättre humör

DSC_0329

När klockan slog nio så drog jag en tvårätters med tillhörande efterrätt och kände mig som en kung igen. Undrade vad rysken skulle tycka om mina matvanor? Dom är fan hardcore om nåt. Min kropp är mitt tempel, och den ska hedras med x-antal tusen kalorier om dagen. Gärna i form av kötträtter och öl. Såg en gång en man med en t-shirt där det stod. -Jag har kropp som en gud, synd bara att det är buddha. Kunglig gubbe! Jag brukar säga till tjejen när hon gnäller på min matglädje, att inte alla tjocka människor är glada, vissa av dem är kvinnor..

Så det var en sån dag. Åt sedan en ny tvårätters hemma med fungerande wi-fi, helt utan porrfilter och drog ner till gymmet för lite manlig bänkpress. Sitter nu och njuter av en efterträningsöl, helt i linje med vad som känns bra..

Har varit lite frånvarande från bloggen och allt ett tag. Det har sina förklaringar som ni snart får veta om. Gillar ni mete, så kommer det att vara mycket goda nyheter för er. Det kan jag lova utan att ljuga. Någonting stort är på gång…

Tomba

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s