Om

Tomba

Biografi: Kämpande metare som ibland lyckas, ibland inte. Bloggar om fiske och allt kring fisket. Succeresor blandas med bottennapp, men allt beskrivs ofta på ett humoristiskt sätt. Inriktning på specimenfiske med vissa inslag av predatorfiske och vansinnesresor till put and takevatten.

Visa fullständig profil

 

9 reaktioner på ”Om

 1. Tjena Tomba! En polare delade ditt blogginlägg ”Vimma på bästa sändningstid” Ruggigt bra läsning! Nu är den här fredagen på jobbet räddad, otroligt bra texter du skriver!

  Ps. Jag är den där hårdrockaren som vallfärdar till Ullevi 1-2 ggr per år 😉

  Gilla

 2. Jag snubblade över din blogg nyligen och skulle bara vilja säga att den är fantastiskt välskriven! Inte en massa prylhajpande och namedropping, bara väl genomtänkta texter om fiske och allt därikring. Själv så metar jag inte ens, men finner dina texter mycket läsvärda. Keep up the good work!

  Gillad av 1 person

 3. Härlig läsning, din blogg. Läste precis dina funderingar kring egna ”drömvatten”. När jag var som mest aktiv själv var vi ett gäng som vägrade att resa till de säkra vattnen utan letade i närområdet. Pratade med många gubbar, läste lokala fiskeligor och studerade kartorna noggrant. Detta var före googles tid 🙂 Ibland hade vi tur o hittade nåt guldkorn, men oftast inte. Men många spännande o roliga expeditioner hade vi. Fortsätt skriva och keep up the…

  Gillad av 1 person

 4. Dude! Ditt tankemönster är magiskt. Inlägget om värdet av specimen fisket… ohhh shit! Snälla, om du vill göra mig världens tjänst och vara med på min Podcast. Vi har så sjukt mycket att prata om. Maila mig om du får en stund över och blir sugen. Podden heter En Fiskares Bekännelser och finns i dom flesta pod-appar eller på hemsidan. Simma lugnt, Anton

  Gilla

 5. Åter igen inne och läser bloggen din. Har droppat lite kommentarer här & där tidigare. För att upprepa mig själv; fantastisk blogg. Ridderligt fantastiskt bra!

  Gillar ditt senaste inlägg gällande vårflod och mörtmete genom isvakar. Känner igen mig själv så mkt, klockrent! Ja mena, hur i hel***es jäkla efterbliven går det att bli?!

  Finns ingen gräns på det sistnämnda. Med facit i hand, jag älskar’t! 😀

  Gilla

  1. Tja! Tack som fan. Härligt att du gillar. Ja, vi är ena nötter, men va fan, det kan man väl leva med. Håll koll på bloggen, för nu börjar fisket och det blir betydligt mera att skriva om

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s